Railay Great view resort & spa

Jana schrok zich dood toen het niet krokodillen waren die haar aanvielen, maar apen. Het was allemaal leuk en aardig toen we wat kleine apen op onze weg zagen, terwijl wij het eiland aan het verkennen waren. Totdat er een stuk grotere aap boven Jana’s hoofd over de elektriciteitskabel sprong. Dat vond ze wat minder grappig. We hebben vandaag echt veel apen gezien. 

Het eiland is nog kleiner dan ik had verwacht. Het heeft twee paadjes met wat strandtentjes, resorts en winkels. Het eiland heeft een oost en een west strand en wat boten. Dat was het. Je kan binnen een uur drie rondjes lopen.

We zijn naar het uiterste puntje van het strand gelopen om het eiland een beetje te verkennen. Blijkt dat het uiterste puntje dus niet alleen maar begroeiing is (3e foto van onder). Uit het niks kwamen er een stuk of 6 mensen uit een bosje geklommen. Je zou het echt niet zeggen, maar een van de mensen zeiden dat dit een pad was. Aan het eind van die klim ligt een ander strand. Het zag er niet bepaald lekker begaanbaar uit, maar een van die meiden deed het op blote voeten. Helemaal crazy. 

De rest van de dag hebben we ons vermaakt door om de 5 minuten om te draaien voor dat perfecte zalmroze kleurtje. 

Morgen gaan we het avonduur van het geheime pad aan. Vanavond hebben we weer bij onze Thaise moeder gegeten. 

Dit is de derde foto van onder. Het lijkt niet op een pad, maar het is het dus wel. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hongkong Airport

Siam @ Siam

Pattaya