Krabi Aonang

Vijf uur zijn we opgehaald om vanaf Chiang mai naar Krabi te vliegen. Onze privé chauffeur stond klaar. 

We hadden een speciale ticket inclusief eten, maar toen ze om half 7 met een bak nasi met ei en kip langskwamen, hadden Jana en ik bijna de ananas van die avond ervoor er even naast gelegd. 

We stapten uit op Krabi Aonang. Daar zijn we aangenaam verast toen we onze accommodatie zagen. We kwamen aan op een schattig hofje waarop primitieve bamboehutjes staan. Naast onze hutjes is een zwembad, zodat we daarin kunnen rollen vanuit ons bed. 

We zijn ondanks de immense hitte toch naar de zee gelopen, wat echt een stukje verder was dan verwacht(5km). De Gevoels afstand was 200km, want het was 40 graden. Toen we eindelijk op het strand aankwamen, hebben we natuurlijk ook foto’s gemaakt. Een foto is altijd minder mooi dan in het echt, dus aan de foto’s te zien kan je begrijpen dat het het lopen waard was. Terug hebben we maar de tuktuk gepakt, want Ome Erwin was verbrand. Wij bleekscheetjes waren toch best slim onszelf 6x in te smeren met factor 70. 

Vanavond zijn we naar het stadje gegaan om te eten. Tot onze verbazing was het erg druk. Er was een soort muziekfestival met vuurshows en mega veel eetkraampjes. Tot mijn verbazing was de muziekshow in het teken van antiplastic! Hoe ironisch wil je het hebben? 

Op dit moment liggen Jana en ik in ons eigen primitieve hutje wat overdag zo schattig leek. Nu dat het wat harder waait en we af en toe wat rond zien kruipen is het hutje een stuk minder schattig. We hopen de ochtend te halen zonder nieuwe muggenbulten. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hongkong Airport

Siam @ Siam

Pattaya