Great view resort 

Het regende vandaag. En met die eerste zin is eigenlijk alles van vandaag gezegd. Als het hier regent staat alles stil, want je kan buiten niks doen en binnen alleen films kijken, dus dat is wat we hebben gedaan. Films gekeken, sudoku’s opgelost, gelezen en voor de zoveelste keer een kakkerlak van het balkon gooien. 

Door de regen hebben we niet het geheime pad naar de andere kant van het eiland kunnen beklimmen. Dat zal voor ons waarschijnlijk altijd een geheim blijven. 

Vanavond in Mom’s Kitchen heeft James zijn officiële naam verteld: ‘Liep’. Dat is sowieso niet hoe je dat schrijft, maar dit is wat hij zei. 

Morgen gaan we met de boot naar phi phi. De tocht zal nogal spannend worden, want de zee is niet rustig. Met wat foto’s van eerdere dagen hier zeggen wij gedag tegen het prachtige Great view resort. De kakkerlakken hier en de slakken zo groot als een vuist zal ik ook hartstikke gaan missen. 

Gelukkig hebben we nog een hele nacht om uitvoerig tegen alle verstopte kakkerlakken in onze kamer gedag te zeggen. 

Mijn excuus, we hebben weinig spannends te melden vandaag, maar als je geen mindere dagen hebt kan je de beste dagen ook niet zò goed waarderen. 

Groetjes thuis. 

Jana’s techniek om verbranding tegen te gaan: mummie jezelf in. 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Hongkong Airport

Siam @ Siam

Pattaya